Het gaat beginnen - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van mijnaustralietrip - WaarBenJij.nu Het gaat beginnen - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van mijnaustralietrip - WaarBenJij.nu

Het gaat beginnen

Door: mijnaustralietrip

Blijf op de hoogte en volg

26 Augustus 2011 | Nederland, Amsterdam

Het is zover. Ik zit eindelijk in Australie. Ik kan nu even geen foto's uploaden want ik ben mijn kabel vergeten. Agja, ik kan jullie tenminste even inlichten over de afgelopen paar dagen in de 5 minuten die ik nog heb.
Om te beginnen was de reis prima verlopen ondanks dat er niemand van de groep er was waarmee ik mee zou reizen vanuit activity international. Eenmaal op het vliegvel stond mijn contactpersoon er ook niet dus ik moest maar mijn eigen vervoer regelen. Dit was een goede kans om kennis te maken met de zeer gastvriendelijke mensen van Sydney. eenmaal op het hostel ging alles wel vanzelf, ik zal binnenkort wel een uitgebreider verhaal geven MET FOTO'S maar ik moet nu gaan.

Groetjes vanuit down under,

Ruud

• 26 Augustus 2011 - 11:28

Paul En Sanne:

Haaa die Ruud!
    Allereerst: gefeliciteerd met je verjaardag!! Drink er maar een lekker pilsje op vandaag.. dat zullen wij hier dan ook maar doen ;)!
    Is de vliegreis je wel een beetje bevallen? Stoer van je dat je meteen het avontuur ingedoken bent. Vervelend dat er niemand was. Zit je nu wel in het hostel waar de anderen uit de groep zitten?
    Ik hoop dat je snel een kabeltje weet te regelen zodat we wat foto's kunnen zien!
    Héél veel plezier en we hopen op snel weer een berichtje!
    Have fun!
    xx Paul en Sanne

• 26 Augustus 2011 - 13:16

Laurens:

Hey tacken, proficiat met je verjaardag!

Ben benieuwd naar de foto's en veel plezier met je verblijf in Australië ;)

Groeten Laurens

• 26 Augustus 2011 - 15:35

Thijs B:

Hej Tacke,

Proficiat wah jong.
    Gelukkig dat alles good is gegoan.
    Zal wal raar zien ow verjurdaag allien viere, maar dat kumt wal good.

groetuh Thijs

• 26 Augustus 2011 - 18:11

Koen:

takkeee
    gefeliciteerd!
    ik hoop dat je je verjaardag daar goed gaat viere,
    en dat je snel een kabeltje vindt voor de foto's!

mazzel

• 26 Augustus 2011 - 20:14

Thijs M:

Ey Tacko!

Proficiat! Dit weekend al t uitgaansleven verkennen? Wij gaan vanavond chille knalluh bij de languh, kut dat je dat moet missen hè!

Gr,
    Mooruh

• 27 Augustus 2011 - 15:19

Job:

Hey Takke!
    Gefeliciteerd met ow verjeurdag wah!
    Ge hald mej natuurlik good op de hoegte via whap, ma ben tog wal benejt na ow ierste verslaag met foto's!
    S6 met werk zoeken!

Gr Job

• 28 Augustus 2011 - 18:05

Des:

Jojo breaker nog gefeliciteerd met je eerste Australische verjaardag! Het cadeau sturen we wel op! notttttt maar goed chill dat het volk daar chill is! Space m en ik kijk uit naar het volgende verslag, hopelijk met foto's. mzzzzzzzzzzzl

• 29 Augustus 2011 - 09:01

Mark En Suus:

Heej spitse!

Fijn om te horen dat je goed aan bent gekomen! Kabel vergeten!!?! Haha! begint goed ;). Als dat alles is wat je vergeten bent dan ben ik trots op je! ;) We zien de foto's binnenkort! Ben heel benieuwd hoe het er daar uitziet!

Succes met alles en tot snel.

Gr Mark en Suus