Change of plans - Reisverslag uit Childers, Australië van mijnaustralietrip - WaarBenJij.nu Change of plans - Reisverslag uit Childers, Australië van mijnaustralietrip - WaarBenJij.nu

Change of plans

Door: mijnaustralietrip

Blijf op de hoogte en volg

07 September 2011 | Australië, Childers

Heej iedereen, ik weet dat het nog niet zolang geleden is sinds mijn laatste verslag maar er is in de tussentijd een hele hoop gebeurd.
Weten jullie nog dat ik nog in de rij stond voor dat ene baantje... Nou daar had ik dus niks meer van gehoord. Ik natuurlijk balen maar desondanks toch een goed weekend gehad. (vrijdag uitgeweest, zaterdag wat gechill'd en zondag naar de blue mountains waar ik allemaal heel leuke foto's van heb (+ die van de sky tower) die ik op het moment niet kan uploaden:(.)
Vervolgens werd ik maandag wakker met nogal een somber vooruitzicht aangezien ik op een baantje had zitten wachten waar ik niks van terug had gehoord moest ik dus maar weer van het begin af aan beginnen. Gelukkig ging het vrij snel toen ik rond 2 uur een telefoontje maakte wat mij een baantje in het mooie Queensland kon opleveren. Ik moest alleen snel zijn want als ik er dinsdag niet zou zijn zou het baantje naar iemand anders gaan. Dus de reis ging naar Childers waar ik spoedig werk zou vinden.
Tijdens de 24-uur lange busreis had ik de gelegenheid om van het mooie uitzicht te genieten van de verschillende gebieden aan de Oostkust. (Helaas niet veel foto's vanwege een lage batterij.)
Nu zit ik hier, in Childers. Morgen moet ik beginnen en ik kijk er een beetje tegenop moet ik eerlijk zeggen. Er is hier zo niet veel te doen en ik moet belachelijk vroeg de bus nemen (iets van 5 uur nogwat). Het weer is eigenlijk hier ook veel te goed om te werken en ik moest net wat formulieren invullen waar in stond dat ik op sommige dagen wel makkelijk 10 - 12 uur per dag kan werken. Ook stond erin dat ik moest oppassen voor slangen. Er leven in Queensland 12 gevaarlijke slangen dus... Leuk vooruitzicht :).
Niet alles is slecht, sterker nog ik ben blij dat ik hier ben. Ik krijg goed betaald, hiet is hier heel mooi en de mensen zijn aardig (ook al doen ze vrijwel niks meer dan werken, eten, drinken en slapen.)
Ik zal jullie over een week of 2 wel informeren over het werk als ik niet te druk bezig ben met te creperen.

Groetjes

• 07 September 2011 - 10:39

Koen H:

ff door die zure appel bijte,
    misschien valt het werk straks wel mee,
    en je verdient waarschijnlijk veel geld dus...
    succes!

• 07 September 2011 - 12:00

Job:

Na het zuur komt het zoet,
    12uurs dienste leveren veel knake op motte ma denke,
    zolang je geen slangen gaat vervelen komt het wel goed!
    s6 met werk en busreizen!

• 07 September 2011 - 14:04

Thijs M:

Ach, af en toe een matpartij met een slang houdt 't ook allemaal een beetje spannend, en van dat gecrepeer op t werk kun je daarna wel weer chille dinge gaan doen!

Laters

• 07 September 2011 - 15:59

Lisa:

ai.. Dat is nog eens wat anders dan drankjes rondbrengen bij Liesbeth..
    En met jou crocodile-dundee skills komt het wel goed met die slangen toch?!
    Werk ze!

kus

• 07 September 2011 - 17:47

Paul & Sanne:

Ha Kel!
    Sjiek um te leze dat ut zo good giet. Fijn dat ge werk het.
    Kunde ow daluk enne dikke bak bejien spare zodat ge door dn outback hin kunt jage. ;)
    Veul plezeer!
    Paul & Sanne

• 08 September 2011 - 17:35

Thijs B:

ach denk maar zo tacke, heb je niet voor niks bij de anco getrained.
    Jij kunt dit wel aan en paar slangen krijgen je echt niet klein.
    succes jong

• 09 September 2011 - 11:26

Lembem:

Teek, Good um te huuren daat ge t good naar ow zin hed! Dat werken daat zal wal good komen, flink knaken verdeenen daan komde misschien wal rieker terug as ge zied gegoan. Ik zuj zeggen veul succes met slangen ontwieken, peezen en natuurlijk plezeer maken.

• 12 September 2011 - 22:05

Des:

Yo ik had gehoord dat als je zo'n slang bijt voordat hij jou bijt hij verandert in chocola en een bonus level unlocked met veel teamgenoten, allig in een d- day setting. Dat je t even weet, werk ze en succes met alles!