eff zoeken...
Door: mijnaustralietrip
04 Oktober 2011 | Australië, Townsville
04 Oktober 2011 - 12:23
Srry voor typfouten. Typen op mobiel is niet ideaal maar jullie komen er vast wel uit
05 Oktober 2011 - 10:25
Sanne:
Nou Job... laat zien, laat zien!!
Ruud, nog even doorzetten en dan komt dat baantje er echt! Je moet natuurlijk goed kunnen sparen voor die skydive op Cairns. Je komt namelijk al aardig in de buurt :) (Waar ik sprong was op Mission Beach. Er zijn vast nog meer plekker maar ik raad deze wel echt aan! Je hebt het gezien op de film!) Toch wel hanidg, zo'n lift he. Lekker goedkoop en nog gratis bier ook! Succes met het afwachten op de baan, wie weet word je dan toch nog chef-sushi!! Have fun! Groetjes, en natuurlijk ook van Paul!! -
06 Oktober 2011 - 13:52
Koen H:
jo takke,
ideaal dat je het nou beter naar je zin hebt daar, townsville lijkt me wel tof.
ik heb trouwes gears of war 3..... facking vet,
maarja, die moet je maar spele als je thuis bent,
nog succes met werk zoeken,
gr -
10 Oktober 2011 - 23:27
Job:
uggum de link eff geheel kopieren en niet aanklikken -
11 Oktober 2011 - 16:58
Bart:
Leuke foto's! Helaas geen onderschriften met sterke verhalen ;-) -
13 Oktober 2011 - 21:41
Des:
Chill man, al is Air best wel een vette naam voor een plaats. Maar niks vergeleken met Townsville (powerpuff mojo jojo!). Misschien zoeken ze daar nog wel ergens testers vur BF3 of MW3, zou über zijn!
Succes ermee We zien ow wel wer verschijnen in Breaker Talk.
Mzzl -
15 Oktober 2011 - 20:13
Paul En Sanne:
Sjieke foto's kel!!!! -
17 Oktober 2011 - 21:15
Wouter Joosten:
Hee Tacke,
Chille verslagen! Echt vette foto's zitten ertussen! Veel succes en plezier aan de andere kant van de wereld. Als je over 2 jaar nog eens gaat breng ik je wel ff.
Groeten, Wouter