eff zoeken... - Reisverslag uit Townsville, Australië van mijnaustralietrip - WaarBenJij.nu eff zoeken... - Reisverslag uit Townsville, Australië van mijnaustralietrip - WaarBenJij.nu

eff zoeken...

Door: mijnaustralietrip

Blijf op de hoogte en volg

04 Oktober 2011 | Australië, Townsville

Eindelijk. Weg uit Air. Van alle plaatsen waar ik tor nu toe geweest ben was dit VERUIT de minste. Nadat ik een paar dagen ook nog eens ziek was geweest had ik wel geluk met het vinden van een lift. De man had namelijk wat vrienden in Townsville waar ik ook wat te eten kreeg en waar we wat biertjes hadden gedronken wat ik nog niet veel hier heb gedaan omdat bier vrij prijzig is en de goedkope wijn smaakt van geen meter. Maarja als ze het mij aanbieden ga ik geen nee zeggen. Maar nu zit ik dus in Townsville. Ik heb in het weekend de berg genaamd castle hill beklommen om een goed (en mooi) overzicht van de stad kunnen krijgen. En de afgelopen dagen heb ik alleen maar besteed aan het zoeken van een baantje. Alle mogelijke plaatsen een CVtje gegeven en nu maar hopen dat ik wat hoor. Mijn beste gok is op dit moment een sushirestaurant waar het stikte van de jappen... Op 1 persoon na... De baas (niet radistisch bedoeld ofzo). Maar iig hij zou mij nog terugbellen binnen 1 of 2 dagen. Dus... Vol verwachting klopt mijn hart en ik laat jullie het de volgende keer wel horen. Job Groen heeft by the way wat fotos die ik niet vanuit de mobiel kan uploaden maar als jullie de reacties in de gaten houden dan zal Job binnenkort wel een linkje plaatsen. Ik spreek jullie later. Groetjesss...

• 04 Oktober 2011 - 12:23

Srry voor typfouten. Typen op mobiel is niet ideaal maar jullie komen er vast wel uit

• 05 Oktober 2011 - 10:25

Sanne:

Nou Job... laat zien, laat zien!!
    Ruud, nog even doorzetten en dan komt dat baantje er echt! Je moet natuurlijk goed kunnen sparen voor die skydive op Cairns. Je komt namelijk al aardig in de buurt :) (Waar ik sprong was op Mission Beach. Er zijn vast nog meer plekker maar ik raad deze wel echt aan! Je hebt het gezien op de film!) Toch wel hanidg, zo'n lift he. Lekker goedkoop en nog gratis bier ook! Succes met het afwachten op de baan, wie weet word je dan toch nog chef-sushi!! Have fun! Groetjes, en natuurlijk ook van Paul!!

• 06 Oktober 2011 - 13:52

Koen H:

jo takke,
    ideaal dat je het nou beter naar je zin hebt daar, townsville lijkt me wel tof.
    ik heb trouwes gears of war 3..... facking vet,
    maarja, die moet je maar spele als je thuis bent,
    nog succes met werk zoeken,
    gr

• 10 Oktober 2011 - 23:27

Job:

uggum de link eff geheel kopieren en niet aanklikken

• 11 Oktober 2011 - 16:58

Bart:

Leuke foto's! Helaas geen onderschriften met sterke verhalen ;-)

• 13 Oktober 2011 - 21:41

Des:

Chill man, al is Air best wel een vette naam voor een plaats. Maar niks vergeleken met Townsville (powerpuff mojo jojo!). Misschien zoeken ze daar nog wel ergens testers vur BF3 of MW3, zou über zijn!
    Succes ermee We zien ow wel wer verschijnen in Breaker Talk.

Mzzl

• 15 Oktober 2011 - 20:13

Paul En Sanne:

Sjieke foto's kel!!!!

• 17 Oktober 2011 - 21:15

Wouter Joosten:

Hee Tacke,

Chille verslagen! Echt vette foto's zitten ertussen! Veel succes en plezier aan de andere kant van de wereld. Als je over 2 jaar nog eens gaat breng ik je wel ff.

Groeten, Wouter