Wie had dat gedacht.... - Reisverslag uit Adelaide, Australië van mijnaustralietrip - WaarBenJij.nu Wie had dat gedacht.... - Reisverslag uit Adelaide, Australië van mijnaustralietrip - WaarBenJij.nu

Wie had dat gedacht....

Door: ruud

Blijf op de hoogte en volg

29 April 2012 | Australië, Adelaide

Beste lezers,
ik zie aan de vele reacties dat mijn fangroepje aan het stijgen is. En dat is niet het enige goede wat er de afgelopen dagen is gebeurt;...
Het was al bijna mijn laatste dag in Perth. Ik ging mijn auto ophalen. Goede zin natuurlijk... totdat de rekening kwam. Zo'n kleine 1000 dollar. Toemah... toch geld genoeg. vooral na werken op een farm waar je ook nog eens kuthard afgezet word.
mijn reis ging voort naar Adelaide. Een lange, en op het begin vrij eentonige weg.
Aangekomen, was ik toch wel benieuwd hoe"veel" ik nog op mijn rekening had staan, 50, 60... mischien wel 80 hele dollars!!!
Wat bleek; 1 van mijn bazen heeft het in zijn hart kunnen vinden zijn beste werkers te betalen. In andere woorden: Ik heb genoeg geld om mijn trip naar Sydney af te maken.
Volgende halte: Great ocean road. Here I come!

• 29 April 2012 - 17:48

Koen H:

jo,
    die foto's zijn echt nice!
    chil natuurtje enzo
    veel plezier met je geld ;)

• 29 April 2012 - 19:18

Ruud R:

Hey,
    toch fijn dat je nog genoeg geld hebt!
    Lijk me wel een mooie stad.
    Succes nog met het rijden.
    Veel plezier!
    Groet

• 07 Mei 2012 - 19:12

Des:

Ocean road wordt denk t vetste wat je tot dan gedaan hebt!!!