terug naar start
Door: ruud
16 Mei 2012 | Australië, Sydney
-Mijn trip rond Australie duurde 8 maanden.
-De route die ik afgereisd heb is 14.835 km lang (dus exclusief op en neer reizen en uitstapjes)
-Ik heb tussen de 12.000 en 15.000 dollar VERDIEND (niet gekregen) tijdens het reizen.
-Ik heb in totaal 6 staten bezocht in Australie
-Ik heb in totaal 3 slangen gedood en 1 turantula gedood en 1 slang verwond (per ongeluk:( ).
-Ik ben zelf niet dood gegaan :).
-Ik vind Sydney de leukste stad en de Northern territory de leukste staat (ook al was ik vrij opgelucht toen ik weg was).
En nu ben ik weer terug op het begin: Sydney, de grote stad. Ik heb al een klein baantje gehad waarin we een stenen vloer moesten onderhouden (nachtwerk). En ik ben nu iets anders aan het uitproberen; de verkoop. Iets wat mij op het begin in Sydney niet lukte om door te komen.
Maar gisteren had ik mijn eerste sale kunnen bemachtigen. Een aardige prestatie voor mijn eerste dag. Je moet je voorstellen dat je langs de deuren moet gaan en mensen moet overhalen om een maandelijks bedrag te laten doneren wat oploopt tot in de honderden. Vrij pittig dus... Gelukkig houd ik wel van wat uitdaging dus ik doe dit voor de komende paar weken en ik zie wel of het winstgevend is.
En liefdadigheid is niet het enigste wat ik aanbied, ik ben ook druk bezig met mijn wagen aan het verkopen. Ik had vanmorgen mijn eerste potentiele kopers ontmoet. Ze gaan vanmiddag naar de wagen kijken. Helaas willen ze in de wagen met z'n tweeen overnachten en liever niet in een tent. Ik denk niet dat mijn wagen daar genoeg plaats voor heeft maar verder ging mijn verkooppraatje wel aardig.
Maar ik moet er zo weer vandoor naar het kantoor (leren,werken) en dan maar hopen dat ik een extra sale kan maken vandaag...
Doei
16 Mei 2012 - 06:17
Thijs M:
Nice Teek!
Nog eve helemaal loos gaan in Syndey tot t einde!
Groetjes!
Thijs -
16 Mei 2012 - 10:51
Wouter J:
nice Tacken! Succes ermee :) -
16 Mei 2012 - 17:07
Ruud R:
Oh Ruud! Een nieuwe High score!
Hey succes met je nieuwe baan!
Groet -
17 Mei 2012 - 08:40
Bart En Janneke:
Knap hoor! suc6 met de sales! -
23 Mei 2012 - 07:25
Lisa S:
Ruud!
Nog heel veel plezier de laatste weekjes!
x